TaBar Tapas Wine Ljubljana Slovenija Slovenija

Recent Comments

  Archives

  Categories

  • No categories

  Recent Comments

   Archives

   Categories

   • No categories
   UVEDLI SMO KONCEPT TAPASOV IN GA PREDELALI NA SVOJ NAČIN.
   Recepti za tapase odražajo različne kulture, ki so pustile svoj kulinarični pečat na španski gastronomiji. Ta je od Rimljanov prevzela ljubezen do klobas (salcicia), od Arabcev pa prefinjeno uporabo začimb.

   V TaBaru menimo, da je Slovenija v tem pogledu precej podobna Španiji. Ker leži med znamenito Italijo, Avstrijo, Madžarsko, Hrvaško in Sredozemskim morjem, ima njena kuhinja močan značaj, grajen na najboljših kulinaričnih vplivih, ki so določili njeno značilno mesto v svetu. Vse to se odraža v TaBarovi slojeviti kuhinji in zalogajčkih s slovenskim značajem, ki pa so zapriseženi ustvarjalnosti ter prilagojeni sodobnemu življenjskemu slogu.

   TaBar je tako zasnovan kot slovenski tapas in vinski bar, v katerem lahko poskusite številne prav posebne dobrote, pripravljene na način tapasov ter okusite pestro ponudbo izvrstnih vin. TaBar je zbirališče z odličnim vzdušjem, kjer so na prvem mestu sveže, lokalne sestavine in dobra vina, naša odprta kuhinja pa vam omogoča, da neposredno doživite svet okusov. Nahaja se v središču starega mestnega jedra Ljubljane, v njem pa se lahko ustavite na obroku, prigrizku ali zgolj kozarcu vina.

   TaBar - Ko vizija združi vrhunskost in namen

   Z vizijo Jakoba Pintarja, kuharja, ki se je med drugim kalil v restavraciji Steirereck na Dunaju (TOP10 na seznamu najboljših 50 restavracij na svetu v letu 2017), restavracijah svetovno priznanega Gordona Ramsaya in izjemnega Joëla Robuchona, TaBar v Slovenijo prinaša izviren koncept doživetja in kulinarike.

   Dobrodošli!