TaBar Tapas Wine Ljubljana Slovenija Slovenija

Recent Comments

  Archives

  Categories

  • No categories

  Recent Comments

   Archives

   Categories

   • No categories

   Z vizijo Jakoba Pintarja, kuharja, ki se je med drugim kalil v restavraciji Steirereck na Dunaju (TOP10 na seznamu najboljših 50 restavracij na svetu v letu 2017), restavracijah svetovno priznanega Gordona Ramsaya in izjemnega Joëla Robuchona, TaBar v Slovenijo prinaša izviren koncept doživetja in kulinarike.

   jakob-pintar-1-980px

   Ekipa TaBara pravi, da so v pristolnici opazili, da primanjkuje tapas ponudbe in zato Ljubljani ponujajo bolj dinamičen in sproščen način druženja. Z željo po visoko kvalitetni dnevni ponudbi, a hkrati možnostjo eksperimentiranja z okusi in kombinacijami svoje poslanstvo gradijo na kvaliteti, poznavanju surovin, unikatnosti in dostopnosti. Ponudba je podrejena izbiri na tržišču, sestavljena pa predvsem iz tapasov čistih okusov, z jasnimi idejami, ob izbrani ponudbi naravnih vin. S konceptom dokazujejo, da slovensko okolje potrebuje prostor, kjer lahko ob konceptualno izbrani hrani in pijači, stopimo iz svoje cone udobja in se prepustimo novim gurmanskim doživetjem.

   Skrbna in premišljena izbira regionalnih sestavin, kuharju omogoča kreativne in unikatne zasnove jedi, ki jih v TaBaru spretno vpeljujejo v svoj koncept tapasov ob vinu. Tako lahko gostje poleg kvalitetno pripravljene dnevne ponudbe kadarkoli okušajo tudi številne prav posebne dobrote, ter spoznavajo pestro ponudbo naravnih vin.

   Edinstven stil, ki ga v slovenski kulinarični prostor uvaja TaBar, izvira iz energije in elana mlade ekipe. Z dragocenimi mednarodnimi izkušnjami glavnega kuharja, strokovnim znanjem ter poznavanjem specifik slovenskega gosta so uspešno začrtali vizijo in poslanstvo ter poenotili ekipo prizadevnih in usposobljenih ljudi, ki ponudbo, kot pravijo, pripravljajo inteligentno. Od sestavin do kombinacij, od postrežbe do atmosfere.

   Vabljeni, da se o kreativno kulinaričnem doživetju prepričate sami!

   jakob-pintar-3-400pxjakob-pintar-2-400px